Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Înlocuirea brațelor suspensiei automobilului

Cu ajutorul brațelor suspensiei, roțile se fixează la caroseria automobilului. Este important să monitorizați starea lor, deoarece este dificil să conduceți mașina cu brațele defectate. În caz contrar s-ar putea produce un accident.

Pentru înlocuirea brațelor suspensiei sunt necesare cunoștințe și instrumente speciale. Greșelile comise la înlocuirea brațelor suspensiei pot duce ulterior la o reparație nouă, de aceea vă sfătuim să vă adresați doar la specialiști. Centrul de deservire auto deservește toate mărcile de autoturisme și camioane ușoare și toate tipurile de suspensii. Veți fi surprinși de prețurile accesibile ale Centrului Top-Service.

Repararea, restabilirea, restaurarea sau înlocuirea brațelor suspensiei

Auto Service Top-Service doar înlocuiește brațele suspensiei. Nu restabilim, restaurăm sau reparăm aceste piese. La alte centre de deservire auto, în timpul reparațiilor, fisurile sunt sudate, se aplică plasture. Durata de viață a brațelor este foarte mică. Astfel, chiar și după reparații, vi se va recomanda să le înlocuiți la prima ocazie. De aceea, Centrul nostru de deservire auto vă propune din start să le înlocuiți, deoarece doar brațele noi vă vor oferi fiabilitate și o durată lungă de viață.

Înlocuirea brațelor suspensiei automobilului

Sus