Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Diagnosticarea și repararea sistemului de rulare al automobilului

Repararea sistemului de rulare

Sistemul de rulare al automobilului este una dintre cele mai importante părți ale acestuia. De el depinde siguranța și confortul deplasării cu automobilul. Defecțiunile sistemului de rulare fac imposibilă sau periculoasă exploatarea ulterioară a vehiculului.

Semnele defectării sistemului de rulare

Defecțiunile sistemului de rulare pot fi recunoscute chiar și dacă nu sunteți specialist în reparații auto. Automobilul însuși îi spune conducătorului că ceva nu este în regulă. Mai bine să atrageți atenție acestor semne și să nu le ignorați, deoarece acestea sunt simptome și, dacă le ignorați și nu luați măsuri la timp, por apărea defecțiuni mai grave.

Iată câteva semne care indică că ceva „a zburat” în suspensie:

  • Puteți auzi sunete necaracteristice din suspensie: scârțâit, ciocănit, clanț, zgomot.
  • În timpul deplasării automobilul se comportă ciudat: tinde să derapeze în dreapta sau stânga, se leagănă dintr-o parte în alta, canarisește, vibrează.
  • La viteză înaltă, automobilul se deplasează pe un traseu zig-zag.

Dacă sistemul de rulare s-a defectat, reparați-l imediat

Dacă găsiți semne ale unei defecțiuni a sistemului de rulare, ar fi mai bine să solicitați imediat asistență calificat la un centru de deservire auto. Aici va fi efectuată diagnosticarea și va fi găsită defecțiunea. Amânarea reparației afectează negativ întreținerea și exploatarea ulterioară a automobilului. Reparația devine mai costisitoare și mai dificilă, deoarece părțile defectate ale sistemului de rulare nu își mai pot îndeplini funcțiile în mod corespunzător, expunând uzurii active alte componente și unități.

Întreținerea sistemului de rulare

Dacă doriți să economisiți bani pentru reparații auto și să evitați apariția defecțiunilor neprevăzute, este mai bine să vă adresați la un centru de deservire auto nu doar în cazul producerii defecțiunii pieselor auto. Diagnosticarea regulată poate fi efectuată la schimbarea uleiului sau la fiecare 15 000 km parcurși.

Diagnosticarea și repararea suspensiei la Centrul de deservire auto Top-Service

La Centrul nostru de deservire auto lucrează specialiști experimentați care vor identifica rapid și cu exactitate defecțiunile sistemului de rulare al automobilului dvs. Echipamentele și instrumentele moderne disponibile ne permit să efectuăm reparații de orice complexitate și la diferite automobile. Vom repara piesele problematice sau, dacă este necesar, le vom înlocui cu altele noi de calitate înaltă. Mai mult, înlocuim doar piesele care nu mai pot fi utilizate în continuare și nu le înlocuim pe cele bune cu altele noi. Centrul nostru de deservire auto oferă servicii oneste și de calitate la prețuri accesibile.

Sus