Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Diagnosticarea, verificarea, examinarea vizuală auto înainte de cumpărare

Diagnosticarea, verificarea, examinarea vizuală a automobilului înainte de cumpărare

Mulți automobiliști-amatori cumpără mașini pe piața secundară. Astfel economisesc bani. Chiar și o mașină foarte bună poate fi cumpărată la un preț destul de accesibil. Cu toate acestea, pe piața automobilelor uzate sunt vânzători necinstiți care pot modifica datele vitezometrului mașinii scoase la vânzare, pot ascunde că a fost înecată sau a nimerit într-un accident grav. Să nu mai vorbim, că automobilul poate fi gajat.

Autoservice Top Service vă va ajuta să evitați capcanele escrocilor. Serviciul nostru de verificare a automobilului înainte de cumpărare vă va proteja de o tranzacție necinstită. Specialiștii Centrului nostru vor examina vizual și vor diagnostica automobilul scos la vânzare, și vor găsi toate defectele ascunse.

Unele probleme pe care vânzătorii de mașini le pot ascunde:

  • Kilometrajul automobilului a fost modificat,
  • Piese uzate sau de calitate proastă,
  • Automobilul a fost în accident,
  • Automobilul a fost înecat.

Diagnosticarea și verificarea automobilului vă economisesc banii

Deși în încercarea de a economisi bani, unele persoane încearcă să se descurce singure, totuși doar la un centru de deservire auto, cu ajutorul instrumentelor și echipamentelor necesare, poate fi determinat trecutul mașinii scoase la vânzare cât mai exact posibil. Prin urmare, diagnosticarea și examinarea vizuală a mașinii înainte de cumpărare vă permite să economisiți bani pe viitoarele reparații costisitoare posibile.

Sus