Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Deservirea tehnică și reparația auto

Deservirea tehnică

Scopul deservirii tehnice  constă în prevenirea apariției defecțiunilor. Deservirea tehnică la timp reduce costurile potențiale de reparației viitoare. De asemenea, aceasta reduce consumul de combustibil și sporește eficiența exploatării automobilului. Pentru ca toate sistemele auto să funcționeze corect și cu o eficiență maximă, astfel încât automobilul să nu se defecteze des, pentru a economisi bani pe reparații,  trebuie să fie efectuată la timp.

Ce este inclus în deservirea tehnică?

Deservirea tehnică auto include:

  • Înlocuirea uleiului, filtrelor și a altor lichide,
  • Diagnosticarea computerizată,
  • Verificarea stării componentelor și agregatelor,
  • Verificarea conexiunilor filetate și a strângerii acestora.

Deservirea tehnică poate fi:

  • Inițială,
  • Sezonieră,
  • Anuală.

Lista lucrărilor de preventive a defecțiunilor depinde de tipul de Deservirea tehnică. De exemplu, în cazul Deservirei tehnice sezoniere, sunt înlocuire anvelopele. În perioada toamna-iarna se înlocuiește uleiul cu un ulei cu indice de vâscozitate mai mare ca să nu înghețe. De asemenea se verifică periile, sistemul de pornire, motorul pentru ca odată cu sosirea vremii reci unele sisteme să nu se dezactiveze. Deservirea tehnică sezonieră și anuală este obligatorie pentru toate autoturismele și nu depinde de marcă și producător. Există, de asemenea, Deservirea tehnică zilnică – verificarea automobilului înainte de fiecare plecare. În acest caz, conducătorul însuși verifică starea automobilului (verifică vizual componentele și agregatele, presiunea anvelopelor, dacă frâna și ambreiajul sunt în stare bună, nivelul lichidelor etc.).

Deservirea tehnică a automobilului de mina adoua

Achiziționând un automobil de mina adoua, vă puteți aștepta la defecțiuni ne așteptate! Se recomandă la procurarea să fie efectuată un control tehnic  dacă există careva probleme tehnice dvs veți fi la curent cu ele.  Serviciu de deservire auto Top-Service sfătuiește proprietarii de automobile  să verifice automobilul inainte de a procura!

Deservirea tehnică la un dealer oficial deseori este mai costisitoare. Chiar și cele mai simple servicii, cum ar fi înlocuirea lumânărilor, uleiului sau filtrelor, pot costa vizibil mai mult. Centrul nostru de deservire auto dispune de toate echipamentele necesare pentru a oferi același serviciu ca și la saloane oficiale. Iar meșterii își îmbunătățesc în permanență calificarea. Astfel, la noi puteți beneficia de servicii de calitate la un preț accesibil.

Deservirea tehnică la centru de deservire auto sau acasă

Pentru a economisi bani, unii proprietari de automobile preferă să își deservească automobilele singuri. Desigur, puteți înlocui singur anvelopele, antigelul, uleiul și alte componente, deși chiar și pentru aceste proceduri relativ simple trebuie să aveți o anumită pregătire. Cu toate acestea, pentru diagnosticarea și prevenirea corectă a defectării componentelor și agregatelor, veți avea nevoie de serviciile specialiștilor. Întreținerea tehnică regulată la un centru de deservire auto bun este o garanție a exploatării confortabile și sigure, a economiei combustibilului și a extinderii termenului de operare a motorului și a altor agregate.

Sus