Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Repararea casetelor de direcție de orice complexitate și de toate tipurile – mecanice, hidraulice și electrice

Repararea casetelor de direcție

Autoservice Top-Service repară casete de direcție de toate tipurile și de orice complexitate. Prețul acestui serviciu începe de la 1200 de lei (depinde de gradul de reparație necesară).

Tipuri de casete de direcție:

  1. Fără amplificatoare (acest tip de casete este utilizat la automobile de modele vechi, în care efortul de rotire a volanului revine doar șoferului),
  2. Cu amplificator de volan sau AV (o pompă specială pompează ulei în circuit, care ajută la rotirea volanului),
  3. Cu amplificator electric sau AE (rotirea volanului este facilitată de alimentarea cu energie electrică),
  4. Casetă electrohidraulică sau EH (casetă de direcție tip hibrid).

Astăzi, cele mai răspândite automobile sunt automobilele cu AV și AE, dar uneori se întâlnesc și fără amplificatoare de volan. Autoservice Top-Service dispune de echipamentul necesar și personal cu experiență pentru a repara toate tipurile de casete de direcție.

Simptoamele defectării casetei de direcție

  • Nodul începe să curgă,
  • Apare un ciocănit specific în partea din față a suspensiei,
  • Volanul începe să bată sau să izbească,
  • A devenit mult mai greu de rotit volanul,
  • Este mai dificil de condus automobilul (reacționează prost la rotirea volanului).

Dacă observați unul sau mai multe simptome în același timp, mai bine să vă adresați imediat la autoservice, deoarece conducerea cu caseta de direcție defectată poate fi periculoasă.

Care este termenul de exploatare a casetei de direcție?

De obicei caseta de direcție servește aproximativ 70 000 – 100 000 km. Însă mult depind de stilul de conducere, de marca mașinii, de cât de bine a fost instalată, de starea drumurilor și calitatea unității în sine, de starea mantalelor de praf, dacă acestea sunt sigilate sau rupte. Astfel, un conducător „experimentat” o poate defecta chiar și la 1 km parcurs sau poate nimeri într-o scuturare bună pe drum. În cazul exploatării corecte a automobilului, conducerii pe drumuri bune și unei întrețineri de calitate, puteți conduce până la 150 000 km și chiar mai mult. De aceea, nu vă bazați pe termenul indicat în specificație, ci diagnosticați-o mai des.

La Centrul nostru de deservire auto, lucrăm doar cu componente de calitate de la producători de încredere. Meșterii cu experiență vor efectua o diagnosticare precisă și vor prezenta o opinie, vor repara sau vor înlocui casetele. Abordarea corectă va garanta un termen de exploatare lung al casetei de direcție a automobilului dvs.

Înlocuirea sau repararea casetei de direcție?

Putem înlocui caseta uzată cu una nouă sau putem înlocui piesele vechi. Decide însuși proprietarul automobilului. Înțelegem că reparația este întotdeauna mai ieftină, decât instalarea unei piese noi, cu condiția ca reparația să fie efectuată corect de un specialist cu experiență. Oricare ar fi cauza defecțiunii, Centrul nostru de deservire auto este gata să o elimine. Ne bazăm pe fezabilitatea reparației sau înlocuirii, dar întotdeauna luăm în considerare opinia clientului.

Repararea casetelor de direcție

Sus