Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Schimbul de ulei și filtre la Centrul de deservire auto Top Service

Schimbul de ulei și filtre

Centrul de deservire auto Top Service oferă servicii de schimbare a uleiului și filtrelor în motor și cutia de viteze a automobilului. Schimbarea corectă și la timp a uleiului prelungește durata de viață a motorului și a cutiei de viteze. Specialiștii experimentați vor alege tipul potrivit de ulei și filtre pentru automobilul dvs. Folosim doar materiale de calitate înaltă. La autoserviciul nostru întotdeauna avem reduceri pentru clienții permanenți. Deservirea durează de la 30 de minute până la 2 ore.

Schimbarea uleiului din cutia de viteze

Pentru CVM și CVA este, de asemenea, necesar să respectați intervalul de schimb al uleiului, deși cutia de viteze nu este supusă sarcinilor similare motorului, în ea nu există produse de ardere și temperatura de funcționare este mult mai mică. Totuși, ca urmare a frecării și contactului cu metalul, uleiul își pierde proprietățile utile.

Intervalul de schimbare a uleiului în cutia de viteze depinde de condițiile de exploatare a automobilului. Sarcina în condițiile urbane este mai mare, deoarece trebuie să porniți din loc și să Vă opriți de multe ori. Condițiile rutiere proaste, conducerea cu remorcă, accelerarea și frânarea bruscă, de asemenea, au o influență negativă. În astfel de condiții, se recomandă schimbarea uleiului din cutia de viteze la fiecare 60 de mii de km. Când conduceți în principal pe drumuri bune, acest interval este mai mare.

De asemenea, cu timpul, trebuie înlocuit și uleiul din variator. Un semnal că acest lucru este necesar poate fi schimbarea culorii lichidului și apariția particulelor mici de metal în acesta. Dar este mai bine să respectați intervalul de înlocuire de 50-60 mii km și să nu Vă expuneți mașina riscului de defectări bruște.

De ce trebuie să schimbați uleiul și filtrele la timp

AutoService Top Service recomandă insistent schimbarea uleiurilor și a filtrelor la timp. Uleiul asigură un mediu de funcționare sigur pentru motor. Cu timpul, în el se pot acumula produse de ardere, particule de metal și praf. De asemenea, există tendința de oxidare. Prin urmare, chiar dacă conduceți foarte puțin, totuși trebuie să îl înlocuiți 1-2 ori pe an.

Filtrele sunt responsabile pentru curățarea de impurități și particule străine. Un filtru înfundat nu își poate îndeplini funcțiile eficient. Și este imposibil să înțelegem vizual dacă mai poate filtra în continuare. Prin urmare, la schimbarea uleiului, filtrul trebuie de asemenea schimbat.

schimbare a uleiului și filtrelor

Schimbați uleiul la Top Service

Procedura de schimbare a uleiului și filtrelor necesită îndemânare și înțelegere a faptului care produs este cel mai potrivit pentru o anumită marcă auto. De asemenea, trebuie să se țină cont de starea tehnică a automobilului și de alte caracteristici. Uneori este necesar să spălați motorul de reziduurile vechi. Nivelul insuficient sau excesiv de ulei poate afecta performanța automobilului dvs. Prin urmare, dacă nu aveți experiență suficientă, este mai bine să Vă adresați la un centru de deservire auto.

Sus