Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Întreținerea tehnică a etrierelor de frână

Etrierele de frână apasă plăcuțele de frână pe tambur. Funcționarea lor defectuoasă poate cauza defectarea frânei. Astfel, este important să nu uitați de întreținerea de rutină și să nu amânați reparația.

Alezarea, honuirea, instalarea mânecilor în blocul cilindrilor

Centrul de deservire auto Top Service repară toate tipurile de blocuri de cilindri ale automobilelor și microbuzelor moderne. Alezarea sporește și puterea motorului. Pe partea interioară a cursei pistonului cilindrilor se pot forma zimți. Ca urmare, puterea motorului scade, iar consumul de ulei crește. Alezarea constă în îndepărtarea unui strat subțire de metal în decursul acestei mișcări.

Înlocuiți discurile de frână la timp

Înlocuirea discurilor de frână este o procedură foarte importantă. Este periculos să conduceți un automobil cu discuri uzate. Centrul de deservire auto Top-Service Vă recomandă să nu neglijați măsurile de siguranță și să întrețineți la timp sistemul de frânare al automobilului.

Înlocuirea brațelor suspensiei automobilului

Cu ajutorul brațelor suspensiei, roțile se fixează la caroseria automobilului. Este important să monitorizați starea lor, deoarece este dificil să conduceți mașina cu brațele defectate. În caz contrar s-ar putea produce un accident.

Diagnosticul computerizat al autoturismelor la Centrul de deservire auto Top-Service

Centrul de deservire auto Top-Service invită proprietarii de autoturisme la diagnosticul computerizat al vehiculelor lor. Depistând o defecțiune sau piese uzate, veți economisi în viitor bani pe reparație și piese de schimb.