Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Diagnosticarea rulmenților butucului

Rulmenții butucului joacă un rol foarte important în deplasarea automobilului. Cu timpul aceștia se uzează și trebuie înlocuiți. Diagnosticarea nu este un proces dificil, însă sunt necesare și anumite echipamente și cunoștințe. Dacă în timpul verificării din butuc se aude un fluaj, rulmenții sunt deja uzați.

Înlocuirea articulațiilor sferice

Articulația sferică este un element important al suspensiei. Datorită acesteia suspensia coboară, se ridică și se deplasează în părți. Din cauza defecțiunilor articulațiilor sferice, în timpul conducerii poate apărea un impact și se poate pierde contactul cu carosabilul.

Reparația capitală și înlocuirea turbinelor la motoarele pe benzină și diesel

Centrul de deservire auto Top Service oferă serviciul de înlocuire rapidă și de calitate înaltă a turbinelor la motoarele pe benzină și diesel. De asemenea, reparăm turbine de orice complexitate și toate mărcile de automobile și microbuze.

Schimbarea uleiului în cutia de viteze automată și manuală

Centrul de deservire auto Top Service schimbă uleiul în cutiile de viteze automate și manuale la prețuri accesibile. Alegem uleiurile cu atenție. Lucrăm doar cu mărci de încredere. Deservim toate tipurile de mașini și toate cutiile de viteze automate și manuale moderne, de exemplu, DSG, EasyR, PowerShift și altele.

Repararea, restabilirea și înlocuirea etrierelor de frână

Deoarece este mult mai ieftin să reparați etrierele de frână decât să cumpărați altele noi, mulți șoferi le vor repara. Centrul nostru de deservire auto Top Service vă propune să încredințați această procedură specialiștilor cu experiență.

Întreținerea tehnică a etrierelor de frână

Etrierele de frână apasă plăcuțele de frână pe tambur. Funcționarea lor defectuoasă poate cauza defectarea frânei. Astfel, este important să nu uitați de întreținerea de rutină și să nu amânați reparația.

Alezarea, honuirea, instalarea mânecilor în blocul cilindrilor

Centrul de deservire auto Top Service repară toate tipurile de blocuri de cilindri ale automobilelor și microbuzelor moderne. Alezarea sporește și puterea motorului. Pe partea interioară a cursei pistonului cilindrilor se pot forma zimți. Ca urmare, puterea motorului scade, iar consumul de ulei crește. Alezarea constă în îndepărtarea unui strat subțire de metal în decursul acestei mișcări.

Înlocuiți discurile de frână la timp

Înlocuirea discurilor de frână este o procedură foarte importantă. Este periculos să conduceți un automobil cu discuri uzate. Centrul de deservire auto Top-Service Vă recomandă să nu neglijați măsurile de siguranță și să întrețineți la timp sistemul de frânare al automobilului.

Înlocuirea brațelor suspensiei automobilului

Cu ajutorul brațelor suspensiei, roțile se fixează la caroseria automobilului. Este important să monitorizați starea lor, deoarece este dificil să conduceți mașina cu brațele defectate. În caz contrar s-ar putea produce un accident.

Diagnosticul computerizat al autoturismelor la Top-Service

Centrul de deservire auto Top-Service invită proprietarii de autoturisme la diagnosticul computerizat al vehiculelor lor. Depistând o defecțiune sau piese uzate, veți economisi în viitor bani pe reparație și piese de schimb.

Sus