Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Înlocuirea și restabilirea articulațiilor sferice pentru autoturisme

Înlocuirea articulațiilor sferice

Articulația sferică este un element important al suspensiei. Datorită acesteia suspensia coboară, se ridică și se deplasează în părți. Din cauza defecțiunilor articulațiilor sferice, în timpul conducerii și trecerii peste obstacole poate apărea un impact și se poate pierde contactul cu carosabilul.

Înlocuirea articulației sferice la centrul de deservire auto Top Service

Prețul acestui serviciu este mic – doar de la 150 lei. Cu toate acestea, costul poate fi mai mare în funcție de construcția suspensiei.

Pentru înlocuirea articulațiilor sferice, folosim doar componente de calitate înaltă. Aceasta le prelungește termenul de exploatare. De asemenea, îndeplinim toate lucrările corect și oferim o garanție pentru serviciu și piesele de schimb.

Dacă vă îndoiți de funcționalitatea articulației sferice sau a suspensiei, puteți încredința diagnosticarea automobilului specialiștilor de la Top Service. Vom determina rapid starea automobilului și vom elimina orice defecțiuni.

Restabilirea articulațiilor sferice

Specialiștii centrului de deservire auto Top Service recomandă înlocuirea completă a articulațiilor sferice. Articulația nouă vă va servi mai mult și va exclude necesitatea de a merge în curând la un centru de deservire auto. Dar dacă piesa nu este în vânzare, suntem receptivi la necesitățile clienților și suntem gata să restabilim această piesă.

Sus