Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Schimbarea uleiului în cutia de viteze automată și manuală

Schimbarea uleiului în cutia de viteze automată și manuală

Centrul de deservire auto Top Service schimbă uleiul în cutiile de viteze automate și manuale la prețuri accesibile. Alegem uleiurile cu atenție. Lucrăm doar cu mărci de încredere. Deservim toate tipurile de mașini și toate cutiile de viteze automate și manuale moderne, de exemplu, DSG, EasyR, PowerShift și altele.

Cât de des trebuie de schimbat uleiul din cutie

Frecvența de schimbare a uleiului în cutia de viteze manuală și automată depinde de marca automobilului, tipul de ulei și regimul de utilizare a automobilului. Trebuie să schimbați uleiul din cutie cel puțin la fiecare 50-100 de mii de km. La automobilele mai vechi, este mai bine să efectuați această procedură mai des – după 30-40 de mii de km.

Neglijarea acestei proceduri poate duce la defecțiuni grave și, ulterior, la reparații costisitoare, deoarece costul cutiei de viteze în sine poate fi destul de mare.

De ce trebuie de schimbat uleiul din cutie

• uleiul înmoaie frecarea elementelor din cutie; • servește la conductibilitatea termică, deoarece piesele se pot încălzi până la 200-250 de grade; • protejează piesele de expunerea la așchii de metal.

Este foarte important să schimbați uleiul în mod regulat. Cu trecerea timpului, acesta se oxidează, acumulează bucăți mici de metal.

Schimbul uleiului în cutiile de viteze manuale și automate la un centrul de deservire auto

Vă recomandăm să efectuați această procedură doar la un Auto Service bun, unde toate lucrările sunt efectuate de specialiști cu experiență, respectând toate tehnologiile și unde vi se va acorda garanție.

Sus