Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Repararea, restabilirea și înlocuirea etrierelor de frână

Deoarece este mult mai ieftin să reparați etrierele de frână decât să cumpărați altele noi, mulți șoferi le vor repara. Centrul de deservire auto Top Service vă propune să încredințați această procedură specialiștilor cu experiență. Pentru repararea etrierelor sunt necesare instrumente și cunoștințe speciale. Meșterii noștri au toate cele necesare.

Repararea și înlocuirea la Centrul de deservire auto

Adresându-vă la Centrul nostru de deservire auto, beneficiați de o deservire calificată. Folosim doar componente fiabile. Meșterii de la Top Service au o experiență vastă și cunosc multe nuanțe ale reparării sistemelor de frânare.

Repararea clemelor și pistonului etrierului

Centrul de deservire auto Top Service repară clemele și pistonul etrierului. În loc să cumpărăm cleme și pistoane noi, le putem repara pe cele existente. Astfel veți achita mai puțin.

Restabilirea etrierelor de frână

Centrul de deservire auto Top Service restabilește clemele și ghidajele etrierelor. În ceea ce privește caracteristicile lor tehnice, acestea nu sunt inferioare celor noi. Toate lucrările de restabilire se efectuează rapid și eficient. Deservim toate modelele moderne de automobile și microbuse.

Înlocuirea etrierelor

Dacă etrierele de frână sunt excesiv de uzate, se recomandă înlocuirea acestora. Centrul nostru de deservire auto înlocuiește atât întregul set de reparare a etrierelor, cât și piesele individuale ale acestora: ghidajele etrierului, anterele, pistoanele, cilindrii și alte piese.

Repararea, restabilirea și înlocuirea etrierelor de frână

Sus