Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Reparația capitală și înlocuirea turbinelor la motoarele pe benzină și diesel

Reparația capitală și înlocuirea turbinelor la motoarele pe benzină și diesel

Centrul de deservire auto Top Service oferă serviciul de înlocuire rapidă și de calitate înaltă a turbinelor la motoarele pe benzină și diesel. De asemenea, reparăm turbine de orice complexitate și toate mărcile de automobile și microbuze.

Reparația capitală a turbinelor

Efectuăm reparația capitală a turbinelor rapid și calitativ. Garantăm funcționarea îndelungată și fără probleme a acestei unități. În procesul de diagnosticare, specialiștii noștri vor stabili cauza defecțiunii turbinei pentru a exclude orice defecțiune nouă în viitor.

Înlocuirea setului de reparație al cartuşului turbinei

Înlocuirea cartușului turbinei este de câteva ori mai ieftină decât înlocuirea integrală a turbocompresorului. Este foarte important ca înlocuirea să fie efectuată corect. Dacă îndepărtarea cartuşului nu este dificilă, pentru instalare este nevoie de mult mai mult efort, cunoştinţe şi echipamente. Astfel, vă recomandăm să contactați doar specialiști calificați.

Prețul înlocuirii turbinei (îndepărtare și instalare)

Prețul înlocuirii turbinei este de la 800 lei. Lucrarea include îndepărtarea turbinei vechi din automobilul vostru și instalarea uneia noi sau reparate.

Prețul reparației turbinei

Prețul minim al reparației curente este de 3000 lei. În ceea ce privește prețul capital, costul acesteia variază de la 3000 până la 7000 lei.

Sus