Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Diagnosticarea rulmenților butucului din față și din spate, eliminarea jocului

Diagnosticarea rulmenților butucului

Rulmenții butucului joacă un rol foarte important în deplasarea automobilului. Cu timpul aceștia se uzează și trebuie înlocuiți.

Diagnosticarea rulmenților butucului

Diagnosticarea nu este un proces dificil, însă sunt necesare și anumite echipamente și cunoștințe. Dacă în timpul verificării din butuc se aude un fluaj, rulmenții sunt deja uzați. În acest caz, vă recomandăm să vă adresați la un centru de deservire auto. De asemenea, dacă nu aveți posibilitatea să efectuați independent o astfel de verificare, atunci meșterii Centrului de deservire Top Service vor efectua diagnosticarea și reparația rapid și eficient.

Când trebuie de schimbat rulmenții butucului

Dacă în timpul conducerii auziți sunete străine, acestea indică asupra uzurii rulmenților. Durata de viață a acestor piese depinde în mare măsură de condițiile rutiere și de stilul de conducere. Cu cât drumurile sunt mai proaste și cu cât conducerea este mai agresivă, cu atât mai repede se uzează rulmenții. În condiții normale, rulmenții servesc aproximativ 100 000 km.

Jocul rulmenților butucului

Jocul roților din față și din spate poate apărea atât din cauza stării proaste a rulmenților butucului, cât și din cauza uzurii șasiului și sistemului de direcție. Oricare ar fi problema jocului: rulmenții butuci sau alte piese, la Centrul de deservire Top Service vom soluționa problema voastră rapid și eficient.

Sus