Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ: 9:00-15:00, Du: Zi libera | str. Mihai Viteazul 18, Chișinău

Alezarea, honuirea, instalarea mânecilor în blocul cilindrilor

Centrul de deservire auto Top Service repară toate tipurile de blocuri de cilindri ale automobilelor și microbuzelor moderne. Alezarea sporește și puterea motorului.

Alezarea blocului cilindrilor

Pe partea interioară a cursei pistonului cilindrilor se pot forma zimți. Ca urmare, puterea motorului scade, iar consumul de ulei crește. Alezarea constă în îndepărtarea unui strat subțire de metal în decursul acestei mișcări.

Honuirea blocului cilindrilor

După alezare se efectuează honuirea. Această procedură constă în aplicarea unei plase pe suprafața interioară a cilindrilor. Datorită plasei, uleiul se reține în canelurile microscopice, ceea ce contribuie la mișcarea mai ușoară a pistonului.

Instalarea mânecilor în blocul cilindrilor

Blocurile din fontă se potrivesc mai bine pentru alezare decât blocurile din aluminiu. De asemenea, alezarea nu se efectuează în cazul micro-fisurilor adânci. În asemenea caz se utilizează mâneci. În cilindri se instalează mâneci, care sunt, de asemenea, alezate și honuite.

Repararea blocului cilindrilor la Top Service

Specialiștii de la autoservice Top Service vor lua în considerare specificul motorului dvs. atunci când vor alege procedurile potrivite. Centrul nostru de deservire auto dispune de toate instrumentele necesare pentru aceste lucrări. Oferim garanție pentru toate tipurile de lucrări și piesele de schimb instalate. Astfel, suntem gata să efectuăm reparații de orice complexitate.

Alezarea, honuirea, instalarea mânecilor în blocul cilindrilor

Sus